10.07.2020

PE SCURT

  • ”În țara cu cel mai mare număr de mame minore din Europa, PSD crede că poate proteja copiii lipsindu-i de educație sexuală”, arată președintele Uniunii.

  • Amendamentul pentru numirea materiei „educație sanitară” a fost inițiat de liberalii Robert Sighiartău, Florica Cherecheș și social-democrații Elena Hărătău, Nicușor Halici și Titus Corlățean.

  • De asemenea, Biserica Ortodoxă Română a clasificat obligativitatea predării educației sexuale în școli ca fiind „un atentat asupra inocenței copiilor”.

  • Proiectul a fost adoptat cu269 de voturi „pentru”, trei„împotrivă” și 35 de abțineri.

03/06/20 16:58

Camera Deputaților a votat ca educația sanitară, nu sexuală, să se poată preda doar cu acordul părinților

Camera Deputaților a votat, miercuri, în calitate de for decizional, proiectul de lege prin care educația sexuală va putea fi predată în școli doar dacă părintele sau tutorele își dă acordul scris pentru acest lucru. De asemenea, actul normativ schimbă denumirea de „educație...

Jurnalul ·

Barna cere deputaților PSD și PNL să nu blocheze predarea educației sexuale în școli

Liderul USR, Dan Barna, a cerut deputaților PSD și PNL să nu blocheze predarea educației sexuale în școli. ”În țara cu cel mai mare număr de mame minore din Europa, PSD crede că poate proteja copiii lipsindu-i de educație sexuală”, arată președintele Uniunii. ”În țara...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook