29.03.2020

  • Potrivit website-ului guvernului vietnamez, viceministrul de externe Bui Thanh Son a declarat presei că dosarele au fost predate Ministerului Securităţii Publice în vederea ''coordonării verificării''.

  • Pe de altă parte, guvernul de la Hanoi a anunţat că Marea Britanie a trimis în Vietnam documente pentru verificări în cazul a patru dintre cele 39 de morţi.

  • ''Ministerul Afacerilor Externe analizează dosarele posibilelor victime, dar până în prezent nu există dovezi care să confirme că printre victime se află cetăţeni vietnamezi'', a afirmat Bui Thanh Son.

  • Mai multe familii care trăiesc în centrul Vietnamului şi-au făcut publice temerile că rude de-ale lor, având asupra lor paşapoarte chineze false, s-ar afla printre persoanele decedate.

28/10/19 09:38

Camionul cu migranți. Un bărbat arestat la Dublin, persoană relevantă în cadrul anchetei poliţiei britanice

Poliţia britanică a anunţat luni că un bărbat arestat sâmbătă la Dublin este o persoană relevantă în ancheta privitoare la cazul celor 39 de migranţi ale căror cadavre au fost descoperite săptămâna trecută într-un camion la est de Londra, transmite Reuters. ''Un bărbat...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook