24.02.2020

  • Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat că în prezent nu există unanimitate în Consiliul JAI în ceea ce priveşte extinderea spaţiului Schengen prin aderarea României şi Bulgariei.

  • Ministrul mai spune că acest lucru a fost adus la cunoştinţa tuturor factorilor decidenţi - Preşedinţie, Guvern, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Afacerilor Europene - de către Ambasada României de la Bruxelles.

  • Amintesc aici declaraţia publică a prim-ministrului olandez, care pe 9 mai, chiar la Summitul de la Sibiu, s-a pronunţat în faţa jurnaliştilor români că nu suntem pregătiţi pentru aderare.

  • Decizia aderării este exclusiv politică, iar rezolvarea nu poate fi decât rezultatul unor demersuri politice la toate nivelurile - Preşedinţie şi Guvern, a menţionat Carmen Dan.

07/06/19 13:58

Carmen Dan vine cu vești proaste despre aderarea la Schengen

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat că în prezent nu există unanimitate în Consiliul JAI în ceea ce priveşte extinderea spaţiului Schengen prin aderarea României şi Bulgariei. Ministrul participă vineri la ultimul Consiliu JAI sub preşedinţia română. "Un...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook