22.01.2020

  • Preţul ouălor a crescut în octombrie cu 1,83%, cel al preparatelor din carne cu 1,17%, iar fasolele boabe şi alte leguminoase s-au scumpit cu 1,68%.

  • Deşi raportat la luna octombrie cartofii s-au scumpit în noiembrie doar cu 0,74%, faţă de sfârşitul anului trecut (decembrie 2018) preţul acestora a urcat cu 20,68%.

  • În ceea ce priveşte mărfurile nealimentare, o ieftinire mai consistentă a fost la energia termică, de 1,55%.

  • Scumpiri s-au înregistrat la majoritatea categoriilor, însă sub 1%.

11/12/19 14:55

Carnea de porc și fructele proaspete, în topul scumpirilor. Citricele s-au ieftinit în noiembrie

Fructele proaspete şi carnea de porc s-au scumpit cel mai mult în noiembrie, comparativ cu octombrie, preţurile lor crescând cu 4,33% şi, respectiv, cu 2,34%, şi doar citricele s-au ieftinit, cu 4,96%, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică (INS). Preţul ouălor...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook