24.07.2021

  • „Conform interpretului nostru, Trump a spus că Xi ar trebui să continue să construiască aceste lagăre, despre care Trump credea că este exact ceea ce se impune”, afirmă Bolton.

  • Fermierii americani constituie o masă electorală extrem de importantă și l-au susținut cu o majoritate zdrobitoare pe Trump în alegerile din 2016.

  • Trump „a subliniat importanța fermierilor şi creşterea achiziţiilor chineze de soia şi grâu pe baza rezultatului alegerilor”.

  • Mai mult, sătul de amestecul ginerelui lui Trump, Jared Kushner, în politica externă a SUA, Pompeo ar fi luat în calcul chiar demisia.

19/06/20 07:36

Carte explozivă: Trump, însetat de cunoaștere: „Finlanda e în Rusia?” Tot liderul american ar fi cerut ajutorul Chinei pentru a fi reales!

Donald Trump a încercat să obțină ajutorul Chinei pentru realegerea sa, subordonând securitatea națională a SUA intereselor și ambițiilor sale politice personale și ignorând abuzurile Beijingului în privința drepturilor omului, dezvăluie fostul consilier pentru securitate...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook