21.11.2019

  • Proiectul „Cartierul Justiției” mai face un pas mic spre clarificarea investiției care își are temelia într-un mare ansamblu gândit de Nicolae Ceaușescu.

  • Unirii, sector 3 , din „Esplanada” în „Cartierul pentru Justiție” și „proiecte de interes public aleMunicipiului București” precum și pentru aprobarea proiectului prioritar de reconversie funcțională a amplasamentului.

  • Mircea Vodă și Nerva Traian, urma să se ridice „Centrul de Creație și Cultură Cântarea României”, proiect abandonat după schimbarea regimului politic.

  • Amplasamentul se împarte juma-juma: în vecinătatea Bibliotecii Naționale urmează a fi realizat Cartierul pentru Justiție, cealaltă parte a amplasamentului, în vecinătatea străzii Nerva Traian, fiind în custodia Primăriei.

18/06/19 10:58

Cartierul Justiției, împărțit cu primăria

Proiectul „Cartierul Justiției” mai face un pas mic spre clarificarea investiției care își are temelia într-un mare ansamblu gândit de Nicolae Ceaușescu. Ana Birchall, ministrul Justiției, a pus în dezbatere publică un proiect cu titulatura oficială de „HG pentru schimbarea...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook