30.09.2020

  • După o perioadă lungă în care activitatea Centrului de Excelență Casa Artelor „Dinu Lipatti” s-a desfășurat online, sunt întrunite condițiile pentru a organiza primul Eveniment Live în aer liber.

  • În tot acest timp, publicul se va bucura de Audițiile unor Înregistrări celebre, în interpretarea marelui pianist Dinu Lipatti, din creația lui Wolfgang Amadeus Mozart.

  • Ion Bogdan Ștefănescu este prim flautist al Filarmonicii „George Enescu”, prof.univ.dr.la catedra de flaut a Universității Naționale de Muzică din București și solist al Filarmonicii „Banatul”, Timișoara.

  • În intervalul 19.00 - 19.30, publicul va avea posibilitatea să se acomodeze în frumoasa Curte cu balansoare a Casei Lipatti, respectând distanțarea socială, sub stricta supraveghere a organizatorilor.

13/07/20 13:59

Casa Artelor Dinu Lipatti îşi redeschide porţile şi invită publicul la festivalul Mozartissimo

Primăria Municipiului București, prin Casa Artelor „Dinu Lipatti”, organizează cea de-a  IV-a Ediție a Festivalului „Mozartissimo”, vineri, sâmbătă și duminică - 17, 18 și 19 iulie 2020, în aer liber, în Curtea cu balansoare a Casei Lipatti. Festivalul îi este dedicat genialului...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook