24.10.2020

  • Potrivit unui comunicat al Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, ministrul de resort a avut astăzi o întâlnire cu membrii Consiliului de Administraţie al Casei de Comerţ Unirea, ca urmare a solicitării acestora.

  • Domnii Sorin Minea, George Sava, Florentin Bercu, Mircea Coşea au semnalat grave probleme privind modul de cheltuire a bugetului alocat Casei de Comerţ pentru produse agroalimentare UNIREA S.A.

  • Controlulnu va influenţa sub nicio formă determinarea noii conduceri a Ministerului de a face politici publice prin care să consolideze poziţia fermierilor pe lanţul de aprovizionare cu produse agroalimentare româneşti şi sănătoase.

  • Casa de Comerţ intenţiona să pună la dispoziţia micilor producători centre de colectare a produselor, inclusiv unele mobile, dar şi o reţea de distribuţie.

10/11/19 01:48

Casa de Comerț Unirea, verificată din cauza unor probleme grave

Ministrul Agriculturii, Nechita-Adrian Oros, a dispus Corpului de control efectuarea unei verificări de fond asupra întregii activităţi a Casei de Comerţ pentru produse agroalimentare Unirea S.A, în condiţiile în care membrii Consiliului de Administraţie au semnalat grave...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook