24.06.2021

PE SCURT

  • Au venit la noi, au făcut scandal, că să meargă Monica (mama Luizei) la laborator să dea iar o probă de ADN, ne-au dat şi o citaţie.

  • Specificăm faptul că prima dată părinții nu s-au opus, însă, de data aceasta, după ce s-au consultat cu avocatul Tonel Pop, le-au spus ofițerilor DIICOT că refuză recoltarea de noi probe.

  • Mama Luizei, ameninţată cu amendă Ce vor să facă cu ADN-ul meu, să planteze probe să o scoată moartă şi pe Luiza?

  • Nu dăm nimic până nu ni se dau mai mutle detalii, a declarat bunicul Luizei Melencu.

24/09/19 18:41

Caz Luiza Melencu. DIICOT ia în calcul trimiterea probelor ADN în străinătate, renunțând la INML - surse Antena 3

Amintim faptul că astăzi anchetatorii au mers cu mandat la familia Melencu pentru mai multe probe ADN.  Anchetatorii doresc să pună cap la cap indiciile pe care le au cu noile probe ADN ale părinților Luizei Melencu pe care doresc să le recolteze. Specificăm faptul că prima...

DCnews ·

Cazul Caracal. Procurorii nu mai descind pentru proba ADN la casa Luizei Melencu

"Eu nu dau această probă, indiferent ce îmi vor face. Nu cred că mă pot forţa să dau. Legea spune că eu am dreptul să nu semnez, aşa că nu semnez. Eu cred că ei vor să închidă cazul şi au nevoie de ADN ca să îl pună la faţa locului", a spus mama Luizei la Romania TV.

DCnews ·

Cazul Caracal. Se caută din nou ADN-ul Luizei. Anchetatorii au vrut o probă de ADN de la mama Luizei

"Au venit la noi, au făcut scandal, că să meargă Monica (mama Luizei) la laborator să dea iar o probă de ADN, ne-au dat şi o citaţie. Noi refuzăm categoric, s-a luat deja o probă. Nu dăm nimic până nu ni se dau mai mutle detalii", a declarat bunicul Luizei Melencu. Mama...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook