15.07.2020

  • Colaboratorul și apropiatul președintelui Emmanuel Macron, Alexandre Benalla, jandarm în rezervă, a fost pus sub acuzare după difuzarea unor imagini care-l arată lovind protestatari la manifestaţia antiguvernamentală de pe 1 mai 2018.

  • Mai exact, este vorba despre un contract de securitate pe sume uriașe semnat între oligarhul rus Iskander Makhmudov și Chori Wakrim, un apropiat al lui Bennalla, fost colaborator al președintelui Macron.

  • Marie Poitou și Chori Wakrim au avut o întrevedere cu Alexandre Benalla, la finalul luinii iulie a anului trecut, așa cum precizează Marie Poitou într-o scrisoare trimisă procurorilor.

  • Însă investigația presei din Hexagon a scos la lumină un scandal imens de corupție cu implicarea directă a mafiei rusești.

10/02/19 01:49

Cazul Benalla. Franța, zguduită de un scandal de corupție cu implicarea mafiei rusești

Totul a plecat de la ”cazul Benalla”.  Colaboratorul și apropiatul președintelui Emmanuel Macron, Alexandre Benalla, jandarm în rezervă, a fost pus sub acuzare după difuzarea unor imagini care-l arată lovind protestatari la manifestaţia antiguvernamentală de pe 1 mai 2018....

DCnews ·

Cazul Benalla. Franța, zguduită de un scandal de corupție cu implicarea mafiei rusești

DCnews

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook