09.12.2019

PE SCURT

  • Mi-am dat demisia, raportul meu de demisie a fost scris, am avut o ultimă discuţie cu doamna ministru de Interne, în care mi-am exprimat regretul pentru cele întâmplate.

  • El a precizat că nu a făcut niciun fel de presiuni asupra ofiţerului Academiei de Poliţie care a transmis ameninţări ziaristei.

  • În aceste condiţii, comanda Academiei de Poliţie va fi asigurată de prorectorul Veronica Stoica, până la împuternicirea unui nou rector şi a unui nou prorector.

  • (...) Nu vă pot da nimic din dosar, a spus Marcoci, la ieşirea de la sediul MAI.

24/05/19 13:29

Cazul jurnalistei Emilia Şercan. Prorectorul Academiei de Poliţie şi-a dat demisia

UPDATEProrectorul Academiei de Poliţie ''Alexandru Ioan Cuza'', Mihail Marcoci, a anunţat vineri că şi-a dat demisia din funcţie, având în vedere că a fost pus sub control judiciar de DNA, pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la şantaj, în dosarul privind ameninţarea...

Jurnalul ·

Rectorul şi prorectorul Academiei de Poliţie au fost puşi de DNA sub control judiciar

Rectorul şi prorectorul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, Adrian Iacob şi Mihail Petrică Marcoci, sunt cercetaţi penal de DNA, sub control judiciar, pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la şantaj, fiind acuzaţi că l-au determinat pe ofiţerul Gheorghe Bărbulescu...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook