24.08.2019

  • În primul rând, trebuie să ştii că dulciurile conţin în general zahăr şi uneori miere, iar consumul moderat nu este dăunător.

  • Problema intervine la modul de procesare a zahărului alb, unde sunt folosite substanţe chimice precum formaldehidă, peroxid de oxigen, dioxid de sulf, petrol etc.

  • Diferenţa dintre acestea în ce priveşte indicele glicemic nu este foarte mare.

  • Zahărul are circa 387 de calorii/100 de grame, în timp ce mierea are 325 de calorii/100 de grame.

31/05/19 01:00

Ce alegem: miere sau zahăr?

În primul rând, trebuie să ştii că dulciurile conţin în general zahăr şi uneori miere, iar consumul moderat nu este dăunător. Mai mult, amândouă sunt produse naturale. Mierea este produsă de albine din nectarul florilor, în timp ce zahărul se extrage din sfeclă sau din trestie....

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook