04.12.2022

  • Comisia Europeană a lansat marți a doua cerere de propuneri pentru proiecte în cadrul Fondului pentru inovare, care are un buget de 1,5 miliarde de euro.

  • Potrivit unui comunicat al CE, fondul va finanța tehnologii revoluționare în domeniile energiei din surse regenerabile, al industriilor mari consumatoare de energie, al stocării energiei și al captării, utilizării și stocării dioxidului de carbon.

  • Pentru proiectele care sunt promițătoare, dar nu suficient de mature pentru acordarea unui grant, va fi disponibilă asistență pentru dezvoltarea proiectelor din partea Băncii Europene de Investiții.

  • Cererea de propuneri este deschisă pentru proiecte din toate statele membre ale UE, Islanda și Norvegia, până la 3 martie 2022.

26/10/21 19:32

CE investește 1,5 miliarde de euro în proiecte inovatoare în domeniul tehnologiilor curate

Comisia Europeană a lansat marți a doua cerere de propuneri pentru proiecte în cadrul Fondului pentru inovare, care are un buget de 1,5 miliarde de euro. Potrivit unui comunicat al CE, fondul va finanța tehnologii revoluționare în domeniile energiei din surse regenerabile,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook