27.02.2021

PE SCURT

  • Cartofii, combustibilii și serviciile de transport aerian s-au scumpit cel mai mult în luna decembrie, față de luna noiembrie, potrivit datelor publicate de Institutul Național de Statistică.

  • În luna decembrie, prețul cartofilor a urcat cu 2,46% comparativ cu luna anterioară, însă s-au ieftinit cu 28,49% comparativ cu luna decembrie 2019.

  • Pe de altă parte, scăderi de prețuri s-au înregistrat la energie termică, citrice și alte fructe meridionale, precum și la serviciile de apă, canal și salubritate.

14/01/21 14:47

Ce produse s-au scumpit cel mai mult în decembrie 2020

Cele mai mari scumpiri au fost la cartofi, carburanți şi serviciile de transport aerian, în luna decembrie 2020, faţă de perioada precedentă. În schimb, au scăzut prețurile la energia termică, citrice şi alte fructe meridionale, precum şi la serviciile de apă, canal şi salubritate,...

Jurnalul ·

Ce produse și servicii s-au scumpit cel mai mult în luna decembrie 2020

Cartofii, combustibilii și serviciile de transport aerian s-au scumpit cel mai mult în luna decembrie, față de luna noiembrie, potrivit datelor publicate de Institutul Național de Statistică. Pe de altă parte, scăderi de prețuri s-au înregistrat la energie termică, citrice...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook