23.09.2019

  • În Orient, nucşoara se adaugă în cafea şi ceai, iar grecii o combină şi cu scorţişoară.

  • Italienii o adaugă şi în sucul de roşii, punând în evidenţă latura picantă a condimentului.

  • Nucşoara are proprietatea de a creşte temperatura corpului, astfel că este ideală și în stările gripale.

  • Pentru o savoare deosebită, poţi adăuga în cafea şi puţin cardamon.

26/07/19 16:36

Ce să pui în cafea pentru o aromă mai intensă. Vei înlătura substanțele nocive

Nucşoara are o aromă fină şi un gust dulce-iute. În Orient, nucşoara se adaugă în cafea şi ceai, iar grecii o combină şi cu scorţişoară. Italienii o adaugă şi în sucul de roşii, punând în evidenţă latura picantă a condimentului. Nucşoara are proprietatea de a creşte temperatura...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook