02.04.2020

  • Rezultatul alegerilor europarlamentare din luna mai, dar și deznodământul alegerilor prezidențiale de duminica trecută justifică pe deplin interesul președintelui Klaus Iohannis și al PNL de a forța organizarea unor alegeri parlamentare anticipate.

  • Rezultă, astfel, o diferență de 119.763 de voturi care, conform analiștilor politici, s-ar fi transferat către candidatul Klaus Iohannis.

  • USR, prin Dan Barna, a fost creditat cu 1.384.450 de voturi, mult în scădere față de scorul obţinut de partid la alegerile europarlamentare.

  • În 2016, partidul condus de Călin PopescuTăriceanu, proaspăt înființat, care anunțase o alianță politică învederea guvernării cu PSD, a obținut 423.728 de voturi, reușind, unscor de peste 6 procente.

28/11/19 07:41

Ce scoruri ar ieși la alegerile de duminica viitoare

Rezultatul alegerilor europarlamentare din luna mai, dar și deznodământul alegerilor prezidențiale de duminica trecută justifică pe deplin interesul președintelui Klaus Iohannis și al PNL de a forța organizarea unor alegeri parlamentare anticipate. Elocvent în acest sens...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook