27.02.2021

  • Companiile private, inclusiv McKesson, UPS și FedEx, distribuie dozele, dar se bazează pe personal din Departamentul Apărării și Departamentul Sănătate și Servicii Umane pentru asistență.

  • Sănătate: Opririle anterioare au dus la trimiterea în concedii fără plată a lucrătorilor din Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), una dintre agențiile care conduc acum răspunsul la pandemie.

  • Pachetul de cheltuieli extinde, de asemenea, un moratoriu pentru evacuări, resticțiile actuale urmând să se încheie pe 31 decembrie.

  • Parcuri și monumente naționale: Parcurile și monumentele naționale au rămas în mare parte deschise în timpul ultimei opriri, dar altele, precum Independence Hall din Philadelphia, au fost închise.

24/12/20 09:09

Ce se întâmplă dacă guvernul american rămâne fără bani de luni

Amenințarea președintelui Donald Trump de a nu semna un pachet de 2.300 de miliarde de dolari aprobat de Congres înseamnă că anumite componente ale guvernului federal ar putea fi nevoite să își oprească activitatea de luni, chiar în timp ce se confruntă cu pandemia, relatează...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook