30.05.2020

  • Szymon Nehring a susținut concerte în Rusia, China, Ucraina, Estonia, Ungaria, România, Austria, Germania, Franța, Norvegia, Italia, Israel, Argentina, Brazilia, Chile, Canada și S.U.A.

  • Compozitorul György Kurtág spune despre muzica lui Adrian Pop că ”impresionează prin modul în care explorează zone arar cartografiate ale sufletului”.

  • Este singurul polonez care a câștigat marele premiu la Concursul Internațional de Pian „Arthur Rubinstein” din Tel Aviv, considerat unul dintre cele mai importante concursuri de pian din lume.

  • Activitatea sa a fost recompensată de-a lungul anilor cu numeroase premii, inclusiv Diapason d'Or, Grand Prix du Disque de la Nouvelle Académie du Disque și International Classical Music Awards.

05/09/19 11:11

Ce vedem pe scenele Festivalului Internațional George Enescu astăzi, 3 septembrie

În căutarea culorii sentimentelor și a spiralei destinului în metafore muzicale: Vox Maris, Diana Damrau și London Symphony Orchestra – premiere și prezențe artistice de prim rang La Ateneul Român Festivalul George Enescu deschide după-amiaza zilei de marți, 3 septembrie,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook