08.12.2019

PE SCURT

  • CEC Bank a semnat un contract în valoare de 25 milioane de euro cuGrupul Aaylex, proprietar albrandului CocoRico, pentrurefinanţarea unei emisiuni de obligaţiuni.

  • Professional Capital Finance a acordat consultanţă financiară specializată Aaylex Grup în structurarea şi implementarea tranzacţiei.

  • Partenerul nostru deţine în Buzău unul dintre cele mai moderne abatoare din sud-estul Europei, retehnologizat conform normelor Uniunii Europene.

  • În linie cu misiunea asumată, CEC Bank susţine cu precădere proiectele româneşti care contribuie la dezvoltarea economică, la crearea şi menţinerea locurilor de muncă.

20/08/19 12:54

CEC Bank finanțează Grupul Aaylex, proprietarul brandului Coco Rico

Conform unui comunicat de presă primit la redacție, această acțiune a CEC Bank se înscrie în șirul celor prin care se sprijină investițiile românești: "În linie cu misiunea asumată, CEC Bank susține cu precădere proiectele românești care contribuie la dezvoltarea economică,...

DCnews ·

CEC acordă 25 milioane de euro Grupului Aaylex, proprietarul brandului CocoRico

CEC Bank a semnat un contract în valoare de 25 milioane de euro cu  Grupul Aaylex, proprietar al brandului CocoRico, pentru refinanţarea unei emisiuni de obligaţiuni. Professional Capital Finance a acordat consultanţă financiară specializată Aaylex Grup în structurarea şi...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook