10.04.2020

PE SCURT

  • Prin intermediul mecanismului european de protecție civilă, în cursul zilei de astăzi, o aeronavă italiană va asigura transferul unui grup de cetățeni europeni care se află pe vasul Diamond Princess către Uniunea Europeană.

  • Înainte de a fi îmbarcați, românii au fost testați de echipa medicală și s-a constatat că niciunul din ei nu a fost infectat cu coronavirus.

  • Conform datelor disponibile la acest moment, cetățenii români urmează să aterizeze la București în cursul dimineții zilei de 22 februarie.

  • În prezent, procedurile de testare suplimentară a cetățenilor europeni care vor fi îmbarcați sunt în curs de derulare.

21/02/20 16:28

Cei șase români de pe vasul Diamond Princess vor ajunge în România în cursul zilei de sâmbătă

Ministerul de Externe a făcut noi precizări cu privire la situația cetățenilor români de pe vasul de croazieră Diamond Princess. Toți cei șase cetățeni români care și-au exprimat dorința de a reveni în țară au fost îmbarcați la bordul aeronavei puse la dispoziție, în cadrul...

Jurnalul ·

MAE anunță că șase români de pe vasul Diamond Princess și-au exprimat dorința de a reveni în țară

Ministerul Afacerilor Interne a făcut noi precizări cu privire la situația românilor aflați pe vasul de croazieră Diamond Princess, aflat în portul Yokohama din Japonia, scrie Antena 3. Până în momentul de față, șase cetățeni români au spus că vor să revină în țară și...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook