04.06.2020

PE SCURT

  • Buşteni, Sovata şi Sighişoara sunt stațiunile cu cele mai ieftine opţiuni de cazare din România în această perioadă.

  • Localitățile de pe litoralul Mării Negre care au oferte ieftine suntEforie Nord, Neptun şi Constanţa, iar tarifele mediipentru o noapte într-un hotel de 3stelesunt de 30 euro, 32 euro,respectiv 36 de euro.

  • În plus, cele mai mici preţuri medii pentru cazarea în oraşe suntîn Timişoara, Sibiu șiIaşi, costurileîn hoteluri de 3 stele fiind între37 - 39 de euro/noapte.

  • Oraşele mari, precum Cluj-Napoca sau Bucureşti, sunt în topul căutărilor, cel mai probabil fiind ajutate şi de prezenţa aeroporturilor internaţionale.

20/09/19 01:30

Cele mai ieftine destinații turistice din țară în această toamnă

Buşteni, Sovata şi Sighişoara sunt localităţile cu cele mai ieftine opţiuni de cazare din România, având valori medii pentru o noapte într-un hotel de 3 stele în timpul lunilor de toamnă de 27 euro, 29 euro, respectiv 34 de euro pe noapte, potrivit unui comunicat al motorului...

Jurnalul ·

Bușteni, Sovata și Sighișoara, cele mai ieftine stațiuni în această toamnă

Buşteni, Sovata şi Sighişoara sunt stațiunile cu cele mai ieftine opţiuni de cazare din România în această perioadă. Prețurile medii pentru o noapte de cazare într-un hotel de 3 stele sunt între 27 și 34 de euro, potrivit site-ului momondo.ro. Localitățile de pe litoralul...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook