26.02.2021

  • La capitolul traduceri din literatura universală, poziția întâi este ocupată de romanul Memoriile unui motan călătorde Hiro Arikawa, carte publicată, în traducerea Ralucăi Nae, de Editura Humanitas Fiction.

  • Cea mai bine vândută carte din sfera literatură română în rețeaua CLB în anul 2020 este Recviem vesel pentru tatade Radu Paraschivescu, volum apărut la Editura Humanitas.

  • În ceea ce privește cărțile de nonficțiune semnate de autori români, liderul clasamentului este volumul Creierul și mintea Universuluide Dumitru Constantin Dulcan, cartea apărută în 2019 la Editura Școala Ardeleană.

  • Conform statisticilor, în anul pandemiei, singurul domeniu care a înregistrat creștere este cel care reunește volume din sfera medicină, farmacie, sănătate.

18/01/21 12:45

Cele mai vândute și cele mai furate cărți din rețeaua CLB în 2020

Compania de Librării București (CLB), cel mai longeviv lanț de librării din România, intrată în cel de-al 71-lea an de activitate, a realizat recent analiza datelor de vânzări pentru domeniul carte pe anul 2020. Conform statisticilor, în anul pandemiei, singurul domeniu...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook