12.07.2020

  • Înalta Curte de Casație și Justiție judecă, astăzi, contestațiile în anulare depuse de trei dintre inculpații condamnați, pe 27 mai 2019, în dosarul “Angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman”.

  • Este vizat completul care l-a condamnat a doua zi după alegeri Ei bine, în această situație se regăsește și Completul de 5 judecători al ÎCCJ care.

  • Efectele produse atunci au fost acelea că mai multe contestații în anulare depuse au suspendat automat executarea pedepselor privative de libertate efectuate de Elena Udrea, Dan Șova sau Horia Simu.

  • CCR a stabilit clar: Sentințele se desființează Calea de urmat în astfel de situații este deslușită tot de Curtea Constituțională, în cuprinsul aceleiași decizii din luna noiembrie a anului trecut.

12/11/19 08:00

Celula lui Dragnea poate fi deschisă azi de Înalta Curte

Înalta Curte de Casație și Justiție judecă, astăzi, contestațiile în anulare depuse de trei dintre inculpații condamnați, pe 27 mai 2019, în dosarul “Angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman”. Este vorba despre fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, dar și despre fosta directoare...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook