29.11.2021

  • Centrele de vaccinare organizate de MApN sunt deschise de luni accesului public prin platforma națională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19 și prin apelarea call-center-urilor gestionate de MApN.

  • Totodată, MApN a început un proces de operaționalizare de centre mobile de vaccinare, încadrate cu personal medical propriu, prin care se va asigura vaccinarea persoanelor din localitățile izolate din România.

  • Suplimentar, tot începând de luni, vor fi deschise gradual 180 posturi de tip live-chat, deservite tot de personal MApN, pentru sprijinirea procesului de programare la vaccinare.

  • În perioada următoare, după parcurgerea tuturor etapelor organizatorice, numărul de centre de vaccinare va crește de la 58 câte sunt organizate în prezent, la 92 centre în toată țara.

16/03/21 13:16

Centrele de vaccinare ale MApN, deschise accesului public

Centrele de vaccinare organizate de MApN sunt deschise de luni accesului public prin platforma națională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19 și prin apelarea call-center-urilor gestionate de MApN. Începând de luni, centrele de vaccinare organizate de MApN...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook