-
Fie se fierbe într-o oală cu apă și sare și apoi se taie cubulețe, fie se prăjește pe grătar.
-
Chec cu ciuperci și piept de pui, rețetăPuneți pieptul de pui peste ciupercile cu ceapă, condimentați cu sare și piper după gust, apoi adăugați mărarul tocat mărunt și lăsați-l la răcit.
-
Acesta este gata când s-a rumenit deasupra.
-
Chiar dacă este moale, el va avea consistența potrivită după ce se răcește.
Chec cu ciuperci și piept de pui, rețetă. Cum să prepari cel mai special aperitiv
ENTITIES
Chec cu ciuperci și piept de pui, rețetă. Cum să prepari cel mai special aperitiv
Ingrediente Un piept de pui sau 300 g șuncă 300 g cașcaval 300 ciuperci din conservă 3 ouă 3 linguri smântână 2,5 linguri făină Sare Piper La alegere se mai pot adăuga: Ardei Morcov Boabe de mazăre Ulei 2-3 fire de ceapă verde Mărar verde 5 ouă de prepeliţă...
DCnews ·