18.07.2019

PE SCURT

  • Doar trei confruntări îi mai despart de semifinale pe cei trei chefi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, și pe concurenții din echipele lor.

  • “Cred că este cazul să luămși noi o probă”, e de părere Cătălin Scărlătescu, ținând cont de faptul că până acum echipa sa nu a câștigat nici un battle.

  • Tema probei pe echipe a fost luni seara una cu... multe straturi, adică mâncarea în straturi, având ca ingrediente principale cartoful, foietajul și pastele.

  • Fapt ce-i va determina pe chefi să scoată în joc amuletele pe care fiecare dintre ei le poate folosi ca să-și încurce sau să-și încetinească adversarul.

08/01/19 19:47

Chefi la cuțite 8 ianuarie ELIMINARE - atac în amulete

Chefi la cuțite 8 ianuarie ELIMINARE -Cei mai buni 13 concurenți ai acestui sezon "Chefi la cuțite" sunt pregătiți să intre în bucătărie pentru o nouă confruntare între echipe, diseară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție a celui mai iubit show culinar. Doar...

DCnews ·

Chefi la cuțite 8 ianuarie ELIMINARE - atac în amulete

DCnews

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu ies la atac cu amuletele, în confruntările de la “Chefi la cuțite”

Cei mai buni 13 concurenți ai acestui sezon “Chefi la cuțite” sunt pregătiți să intre în bucătărie pentru o nouă confruntare între echipe, diseară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție a celui mai iubit show culinar. Doar trei confruntări îi mai despart de...

Jurnalul ·

Chef Cătălin Scărlătescu a pierdut primul concurent din echipa galbenă, aseară, la “Chefi la cuțite”

Cea de-a cincea confruntare pe echipe din cel de-al șaselea sezon al celui mai iubit show culinar, “Chefi la cuțite”, a fost una plină de tensiune, în care cei trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea și cei 14 concurenți din echipele lor au resimțit...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook