02.06.2020

PE SCURT

  • 'Mai mult ca orice altă țară, visăm prin urmare la o armată puternică', explică Ni Lexiong, profesor la Institutul de Cercetări asupra Strategiei de Apărare de la Shanghai.

  • Prin urmare, Beijingul vrea să recupereze întârzierea şi să faă din efectivele sale militare o armată de talie mondială.

  • Răsturnările de regim din Irak și Libia au constituit de asemenea un avertisment cu privire la această necesitate', adaugă expertul, citat de Agerpres.

  • Citeşte şi Xi Jinping, un nou mandat de 5 ani în funcţia de preşedinte al Chinei după ce a fost reales în fruntea Partidului Comunist Însă China își îngrijorează vecinii.

01/11/17 12:38

China îşi întăreşte forţele armate. Ce urmăreşte Phenianul

Avioane, nave, arme... Bugetul militar chinez crește de 30 de ani pentru a moderniza echipamente învechite, însă rămâne în continuare de trei ori mai mic decât cel al SUA. Prin urmare, Beijingul vrea să recupereze întârzierea şi să faă din efectivele sale militare o armată...

Romania TV ·

China își întărește forțele militare, dar măsura nu reprezintă o amenințare imediată pentru Asia (experți)

O armată de clasă mondială, acesta este visul pe care președintele chinez Xi Jinping îl dorește transpus în realitate până în 2050. Însă în Asia, chiar dacă eforturile în acest sens ale Chinei îngrijorează vecinii, ele nu reprezintă cu toate acestea o amenințare imediată,...

Agerpres ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook