30.05.2023

  • Autorităţile din oraşul Dongxing, aflat pe graniţa cu Vietnam, în provincia Guangxi, din sudul Chinei, au ordonat miercuri tuturor cetăţenilor să se plaseze în carantină la domiciliu până la noi directive.

  • Totul a pornit de la un rezident care a fost testat pozitiv în timpul unui screening de rutină, potrivit postului de stat CCTV citat de The Washington Post.

  • Ca răspuns la un singur caz de coronavirus, autorităţile chineze au închis săptămâna aceasta un oraş de frontieră cu peste 200.000 de locuitori.

  • Şcolile, transportul public şi majoritatea afacerilor (cu excepţia supermarketurilor şi a farmaciilor) au fost închise temporar, oficialii lansând o campanie prin care îşi propun să testeze fiecare locuitor din Dongxing.

23/12/21 09:14

China a închis un oraş din cauza unui singur caz de infectare cu Omicron

Ca răspuns la un singur caz de coronavirus, autorităţile chineze au închis săptămâna aceasta un oraş de frontieră cu peste 200.000 de locuitori. Elevii nu au mai participat la ore, iar multe afaceri au fost blocate temporar, în vreme ce autorităţile vor să testeze fiecare...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook