09.07.2020

  • „Are un grad ridicat de siguranță și este clar eficient în tratamentul coronavirusului”, a declarat Zhang Xinmin, directorul Centrului Naţional pentru Dezvoltare Biotehnologică, aflat sub autoritatea Ministerului Ştiinţei şi Tehnologiei dinChina.

  • Peste 80 de pacienţi au participat la studiul clinic desfăşurat într-un spital din oraşul Shenzhen, situat în provincia Guangdong din sudul Chinei.

  • Rezultatele arată că pacienții care au primitFavipiravirau scăpat de coronavirus după patru zile de tratament, comparativ cu pacienții din grupul de control, care s-au vindecat după 11 zile de tratament alternativ.

  • În plus, radiografiile pulmonare au confirmat îmbunătățiri evidente la aproximativ 91% dintre pacienții care au fost tratați cuFavipiravir.

18/03/20 15:23

China anunță oficial că medicamentul antiviral Favipiravir este eficient împotriva noului coronavirus

China a anunțat oficial că medicamentul antiviral pentru gripă Favipiravir, dezvoltat de cercetătorii japonezi, este eficient împotriva COVID-19, scrie Antena 3. Favipiravir este un antiviral administrat în caz de gripă, aprobat pentru utilizare clinică în Japonia în 2014....

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook