13.07.2020

  • Statele Unite nu au dreptul să critice sau să se implice în afacerile Hong Kong-ului, a declarat Zhao Lijian, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe de la Beijing.

  • Dacă Statele Unite insistă să afecteze interesele Chinei, China va lua toate măsurile necesare pentru a contracara şi a se opune acestor acţiuni, a avertizat oficialul chinez, conform cotidianului The Independent din Singapore.

  • Ce legi se aplică, modul de aplicare sau momentul în care sunt elaborate legi în Regiunea administrativă specială Hong Kong - toate aceste lucruri ţin de suveranitatea Chinei.

  • Robert O'Brien, consilier prezidenţial pentru Securitate Naţională în SUA, a avertizat că Administraţia Donald Trump ar putea impune sancţiuni din cauza iniţiativei.

25/05/20 22:20

China avertizează SUA să nu-și bage nasul în Hong Kong

China va contracara ingerinţele Statelor Unite în Hong Kong, a avertizat, luni, Ministerul chinez de Externe, după ce un consilier prezidenţial american a ameninţat cu sancţiuni din cauza controversatului proiect care ar putea conduce la consolidarea controlului Beijingului...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook