08.08.2020

  • Mai mult, vara trecută, președinta Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, a declanșat critici virulente din partea Beijingului, afirmând că manifestațiile de atunci din Hong Kong sunt „o priveliște minunată”.

  • „Global Times”, tabloidul Partidului Comunist din China, a dedicat un articol evenimentelor din America, cu titlul „Priveliștea minunată se extinde din Hong Kong în SUA”.

  • Liderii chinezi și presa comunistă susțin, la unison, că SUA primesc ceea ce merită pentru criticile lor față de politica Chinei în Hong Kong și fac haz de noul necaz al administrației Trump.

  • În numeroase cazuri, manifestațiile pașnice au degenerat însă rapid în acte de vandalism, incluzând atacuri gratuite asupra forțelor de ordine, jafuri și incendierea unor clădiri istorice.

03/06/20 09:00

China râde că Trump s-a ascuns de protestatari

Înțepați deseori de criticile americane la adresa modului în care încearcă să reprime protestele din Hong Kong, liderii de la Beijing și aparatul lor de propagandă se simt răzbunați de revoltele de stradă care au aruncat în haos orașele din SUA. China transformă toate relatările...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook