04.07.2022

  • „Astăzi, la Strasbourg, comisarul european pentru Justiție, Didier Reynders, mi-a confirmat că urmărește cazul Danileț și că a cerut deja mai multe informații despre deciziile luate aseară de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM).

  • Desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) este unul dintre subiectele de pe agenda Comisiei Europene, iar trenarea desființării acestei secții va avea consecințe.

  • Judecătorul din cadrul Tribunalului Cluj,Cristi Dănileț, a fost exclus din magistratură, abaterea reținută fiind „conduită prin care se aduce atingere imaginii justiției”, după ce a postat, pe TikTok două filmulețe.

  • „În Uniunea Europeană există temerea că, după Polonia și Ungaria, ar putea apărea un nou stat-problemă”, a mai spus Cioloș.

14/12/21 17:14

Cioloș: Comisarul european pentru Justiție mi-a confirmat că urmărește cazul Dănileț

Președintele USR Dacian Cioloș spune că Didier Reynders, comisarul european pentru Justiție, i-a confirmat marți că urmărește cazul Dănileț și că a cerut informații despre deciziile luate de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM). Președintele USR Dacian Cioloș susține...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook