11.12.2019

  • Ingrediente Carne de pasare de curte 1 ceapă 2 morcovi pastirnac țelină 1 ardei 3 roșii 1 ou ptr tăiței 1litru borș 1legatură leuștean Vezi şiCea mai bună reţetă de gogoşi.

  • Cum să-ţi iasă pufoase şi gustoase Mod de preparare Se spală carnea de pasare și se pune la fiert.

  • Dacă vreţi ca ciorba să fie mai roşie, puteţi adăuga puţin suc de roşii în momentul în care puneţi borşul.

  • Când dă în fiert se spumuieste, după care se pune zarzavatul tăiat cubulete mici.

15/10/19 02:23

Ciorbă dobrogeană. Reţetă pas cu pas

Ingrediente Carne de pasare de curte 1 ceapă 2 morcovi pastirnac țelină 1 ardei 3 roșii 1 ou ptr tăiței 1litru borș 1legatură leuștean Vezi şi Cea mai bună reţetă de gogoşi. Cum să-ţi iasă pufoase şi gustoase Mod de preparare Se spală carnea de...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook