21.01.2020

  • Ingrediente Un kilogram de ciuperci Brânză proaspătă de vaci Șuncă Sare Piper Ulei de măsline Citeşte şiReţetă cornuleţe de post.

  • Secretul ca să-ţi iasă fragede şi delicioase Mod de preparare Curăţăm ciupercile, le spălăm şi începem să le umplem cu brânza tăiată cubuleţe.

  • Şunca se taie felii subţiri şi se pune peste brânză.

  • Se introduce tava în cuptor la o temperatură de 180 de grade pentru aproximativ 20 de minute.

08/11/19 09:44

Ciuperci umplute, cea mai bună reţetă. Ce trebuie să faci

Ingrediente Un kilogram de ciuperci Brânză proaspătă de vaci Șuncă Sare Piper Ulei de măsline Citeşte şi Reţetă cornuleţe de post. Secretul ca să-ţi iasă fragede şi delicioase Mod de preparare Curăţăm ciupercile, le spălăm şi începem să le umplem cu brânza...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook