07.07.2020

  • Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a demarat lucrările de montare a parapetelor rutiere pe rulouri, pe DN7, la ieşirea din localitatea Chitila.

  • Parapetele pe rulouri reprezintă un sistem de protecţie inovativ conceput pentru a evita evenimentele rutiere soldate cu leziuni mortale, datorită capacităţii acestora de dispersare a energiilor în lungul parapetelui, cu ajutorul rolelor.

  • Vehiculele care intră în contact cu acest sistem de protecţie sunt redirecţionate înapoi pe calea de rulare, fiind astfel evitată părăsirea suprafeţei carosabile.

  • Caracteristicile tehnice au permis sistemului de protecţie să obţină rezultate pozitive deosebite în crash - teste de siguranţă rutieră, performanţele superioare fiind datorate elementelor avansate de design şi siguranţă.

28/10/19 15:48

CNAIR a început montarea parapetelor rutiere de tip rulouri pe DN7, în localitatea Chitila

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a demarat lucrările de montare a parapetelor rutiere pe rulouri, pe DN7, la ieşirea din localitatea Chitila. Parapetele pe rulouri reprezintă un sistem de protecţie inovativ conceput pentru a evita evenimentele...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook