28.05.2023

PE SCURT

  • (1) lit.c) din O.U.G. nr. 21/2004 privind Sistemul Naţional de Management al Situaţiilor de Urgenţă, cu modificările şi completările ulterioare, în temeiul prevederilor art.

  • Principala modificare privește obligativitatea purtării doar a măştilor de protecţie de tip medical sau FFP2 și se reintroduce utilizarea acestora în aer liber.

  • Art.3 - Măsurile propuse în prezenta hotărâre produc efecte doar în situaţia aprobării lor prin acte normative ale Guvernului sau, după caz, ale conducătorilor ministerelor sau organelor administraţiei publice centrale.

  • 71 din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, ale art.

05/01/22 12:00

CNSU a aprobat prelungirea stării de alertă. Principalele modificări. Textul integral al hotărârii

CNSU a aprobat prelungirea stării de alertă. Principala modificare privește obligativitatea purtării doar a măştilor de protecţie de tip medical sau FFP2 și se reintroduce utilizarea acestora în aer liber. Textul integral HOTĂRÂREA nr. 1 din 05.01.2022 privind propunerea...

Jurnalul ·

CNSU: Măștile de protecție FFP2 devin obligatorii din nou în toate spațiile publice

Măștile de protecție FFP2 devin obligatorii din nou în toate spațiile publice închise și deschise. Persoanele care vin din țări cu risc epidemiologic ridicat pot fi ținute în continuare în carantină. CNSU propune o serie întreagă de restricții ce urmează să fie aprobată...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook