15.10.2019

  • Partenerii noștri de astăzi, de la guvernare, din păcate, par dominați de un protecționism intern dăunător și periculos pentru viitorul României.

  • Ceea ce vrem este cunoscut public, și anume, o restartare a guvernării pentru că asta așteaptă cetățenii care au investit încredere în noi.

  • Programul de guvernare, nevoie de restart Sper ca aceste tendințe nefondate ale partenerilor noștri, care pot crea volatilitate și suspiciune în clasa politică, să înceteze.

  • Sunt prea multe fronturi, prea multe miliarde şi prea multe iniţiative bulversante ca acest program de guvernare să mai poată fi caracterizat drept coerent.

20/08/19 12:54

Coaliţia de guvernare, extrem de tensionată. ALDE cere vot în parlament: Remanierea nu este o soluţie suficientă pentru stadiul în care se află coaliţia

"Partenerii noștri de astăzi, de la guvernare, din păcate, par dominați de un protecționism intern dăunător și periculos pentru viitorul României. Ceea ce vrem este cunoscut public, și anume, o restartare a guvernării pentru că asta așteaptă cetățenii care au investit încredere...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook