08.04.2020

PE SCURT

  • Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emiso atenţionare nowcasting Cod galben de ceaţă pentru localităţi din judeţul Constanţa, valabilă în următoarele două ore.

  • Până la ora 14:00, în zona joasă a judeţului Satu Mare, se va semnala local ceaţă, care va determina scăderea vizibilităţii sub 200 de metri, şi, izolat, sub 50 de metri.

  • Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.

08/12/19 21:53

Cod galben de ceață în județul Satu Mare

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis duminică o atenţionare nowcasting Cod galben de ceaţă pentru judeţul Satu Mare, valabilă în următoarele două ore. Până la ora 14:00, în zona joasă a judeţului Satu Mare, se va semnala local ceaţă, care va determina scăderea...

Jurnalul ·

Cod galben de ceață în județul Constanța

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare nowcasting Cod galben de ceaţă pentru localităţi din judeţul Constanţa, valabilă în următoarele două ore. În intervalul 10:00 - 12:00, în localităţile constănţene Medgidia, Cernavodă, Nicolae Bălcescu, Mircea...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook