11.08.2020

PE SCURT

  • Județele vizate sunt Maramureș, Suceava, Bistrița-Năsăud, Neamț, Harghita, Mureș, Brașov, Covasna, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Sibiu, Alba, Cluj, Caraș Severin, Hunedoara, Bacău, Vaslui, Vrancea, Galați, Buzău și Brăila.

  • ANM a emis sâmbătă mai multe avertizări de vreme rea, între care un Cod portocaliu de ploi și vijelii în 23 de județe până duminică la ora 4.00.

  • Codul portocaliu se manifestă și în județul Argeş, zona de munte, unde se vor semnala averse torențiale ce vor acumula local 35...50 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni.

  • În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și izolat 40 l/mp.

06/07/20 16:20

Cod portocaliu de ploi și vijelii în patru județe, luni după-amiaza

Meteorologii au emis avertizări cod portocaliu de ploi cu grindină, pentru județele Caraș-Severin, Gorj, Vâlcea și Argeș, valabile pentru luni după-amiaza. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), până la ora 16.30, în județul Caraș-Severin, în zona de...

Jurnalul ·

Cod portocaliu de ploi, vânt puternic și grindină în 23 de județe ale țării

ANM a emis sâmbătă mai multe avertizări de vreme rea, între care un Cod portocaliu de ploi și vijelii în 23 de județe până duminică la ora 4.00. De duminică până marți, se anunță atât ploi torențiale, vijelii și grindină, cât și caniculă în sud-est. Sâmbătă între orele...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook