20.10.2019

  • Decizia are la bază un amplu probatoriu constituit din documente medicale, declaraţii ale medicilor şi ale tuturor persoanelor implicate, inclusiv părinţii copilului, a declarat luni, pentru AGERPRES, preşedintele Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti, prof.dr.

  • Decizia Comisiei de disciplină a fost de a sancţiona cu vot de blam medicii ce au făcut obiectul cercetării disciplinare, respectiv medicii chirurgi, anestezişti şi pediatri implicaţi în acest caz.

  • Raportul de expertiză întocmit de Institutul Naţional de Medicină Legală indica faptul că moartea minorului a survenit din cauza unei hemoragii interne acute, apărută în urma intervenţiei chirurgicale.

  • De asemenea, Ministerul Sănătăţii informa că din raportul preliminar al controlului Direcţiei de Sănătate Publică reiese că s-au respectat procedurile igienico-sanitare.

25/03/19 16:40

Colegiul Medicilor Bucureşti: Medici sancţionaţi cu vot de blam în cazul morţii copilului operat la Sanador

Comisia de disciplină a Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti a decis sancţionarea cu vot de blam a medicilor cercetaţi în cazul morţii unui copil de un an şi 10 luni, operat la o clinică Sanador în octombrie 2018. "La nivelul Colegiului Medicilor din Municipiul Bucureşti,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook