28.02.2020

    În general, dar mai ales în apropierea sărbătorilor, cei care se pregătesc să primească la masa de Crăciun rude și prieteni se întreabă care este felul ideal în care se combină bunătățile atent pregătite cu nenumăratele soiuri de vinuri care există pe piață. Deși somelierii sunt de părere că asocierea dintre vin și mâncare este în primul rând o chestiune de gust personal și de percepție, Marina Samoilă, unul dintre somelierii Cramelor Recaș, spune că, în mare, se pot trasa două direcții în asocierile gastronomice. Una dintre ele este aceea când vinul și mâncarea au gusturi comune și intensitate similară, mergând astfel perfect împreună, iar cealaltă, când au gusturi în antiteză, ceea ce le permite să se completeze și să se pună reciproc în valoare. Cert este că cei care vor să-și surprindă cât mai plăcut oaspeții pot combina cu încredere vinul...
12/12/19 22:25

Combinații de vinuri și mâncare cu care nu mergi la noroc, ci la sigur

În general, dar mai ales în apropierea sărbătorilor, cei care se pregătesc să primească la masa de Crăciun rude și prieteni se întreabă care este felul ideal în care se combină bunătățile atent pregătite cu nenumăratele soiuri de vinuri care există pe piață. Deși somelierii...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook