09.08.2020

PE SCURT

  • Pentru că este vorba despre valori, nu despre geografie', a afirmat comisarul european pentru securitate, Julian King.

  • La 15 martie, un extremist australian a deschis focul în două moschei din Christchurch, ucigând 51 de persoane şi rănind alte câteva zeci.

  • Acordul, odată finalizat, ar include 'protecţia necesară a datelor, garanţii privind viaţa personală, drepturile şi libertăţile fundamentale', menţionează executivul UE. 'Aceasta arată că aliaţii noştri cei mai apropiaţi (...) se pot afla la mare depărtare.

  • King a mai atras atenţia că luptătorii terorişti străini constituie de asemenea o ameninţare, mai ales în contextul evenimentelor recente din Siria.

30/10/19 16:29

Comisia Europeană propune un acord privind schimbul de informaţii cu Noua Zeelandă, vizând combatarea terorismului

La 15 martie, un extremist australian a deschis focul în două moschei din Christchurch, ucigând 51 de persoane şi rănind alte câteva zeci. În urma tragicului incident, Noua Zeelandă a lansat aşa-numitul 'Apel la acţiune de la Christchurch', la care guverne şi companii...

DCnews ·

Comisia Europeană propune un acord privind schimbul de informaţii cu Noua Zeelandă, vizând combatarea terorismului

Comisia Europeană a propus miercuri deschiderea de negocieri cu Noua Zeelandă pentru un acord privind schimbul de informaţii în domeniul datelor personale, în scopul combaterii terorismului şi infracţiunilor grave, în urma masacrului de la Christchurch, transmite dpa. La...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook