02.04.2023

PE SCURT

  • Prietenii Unirii, mai mulți ca niciodată Peste 100 de senatori și deputați din partea tuturor partidelor politice din actualul Legislativ al României au constituit grupul 'Prietenii Unirii', la inițiativa Platformei Unioniste Acțiunea 2012.

  • Aceștia și-au stabilit agenda de lucru pentru următoarele trei luni, în cadrul ședinței de lansare a grupului, care a avut loc luni, la Palatul Parlamentului.

  • De asemenea, parlamentarii își vor aduce aportul la marcarea corespunzătoare a Centenarului Marii Uniri, moment care să trebuie să includă Basarabia, ca parte integrantă din statul român interbelic.

  • Grupul intraparlamentar 'Prietenii Unirii', care a sprijinit mișcarea unionistă de pe ambele maluri de Prut, a funcționat și în legislatura 2012 — 2016.

29/05/17 18:34

Comunicat de presă - Acțiunea 2012

Prietenii Unirii, mai mulți ca niciodată Peste 100 de senatori și deputați din partea tuturor partidelor politice din actualul Legislativ al României au constituit grupul 'Prietenii Unirii', la inițiativa Platformei Unioniste Acțiunea 2012. Aceștia și-au stabilit agenda...

Agerpres ·

Peste o sută de parlamentari au constituit grupul "Prietenii Unirii"

115 deputați și senatori, din partea tuturor partidelor politice, au constituit, luni, grupul "Prietenii Unirii" la inițiativa Platformei Unioniste Acțiunea 2012. * Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO În cadrul ședinței de inaugurare a grupului, care a avut loc la Camera...

Agerpres ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook