28.09.2020

  • aia Mare, 28 septembrie 2015 Asociația Autism Baia Mare marchează șapte ani de activitate prin Conferința națională cu participarea internațională 'Acceptă-mă așa cum sunt — despre abilitate și dizabilitate'.

  • Evenimentul se adresează profesioniștilor care vin în contact cu copii cu tulburări de dezvoltare: asistenți sociali, psihopedagogi, psihologi, cadre didactice precum și părinților acestor copii.

  • Conferința reunește specialiști din țară și străinătate în domeniul serviciilor sociale destinate persoanelor cu dizabilități, pentru a expune modele de bune practici și lucrări de interes major pentru comunitate.

  • Manager proiect Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.orgși www.fondong.fdsc.ro.

30/09/15 16:31

Comunicat de presă - Asociația Autism Baia Mare

COMUNICAT DE PRESĂ Baia Mare, 28 septembrie 2015 Asociația Autism Baia Mare marchează șapte ani de activitate prin Conferința națională cu participarea internațională 'Acceptă-mă așa cum sunt — despre abilitate și dizabilitate'. Conferința este organizată în cadrul proiectului...

Agerpres ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook