10.12.2019

  • Proiectul a fost realizat cu fonduri Norway Grants alocate de către Guvernul Norvegiei prin Innovation Norway.

  • Totodată, proiectul a inițiat dezvoltarea unui brand verde,' AROMA MUNTELUI', al cărui principal obiectiv îl reprezintă obținerea de produse cu gust natural și aromă tradițională.

  • Desfășurat pe o perioadă de optsprezece luni, proiectul a avut drept scop dezvoltarea modelelor agricole din zona montană a României prin integrarea activităților tradiționale în sistemul economic modern.

  • Proiectul Întreprindere socială de procesare a fructelor de pădure folosind surse de energie regenerabilă și nepoluantă a crescut gradul de conștientizare în ceea ce privește protecția mediului și conservarea durabilă a pădurilor.

14/03/16 16:33

Comunicat de presă - FAMD Vatra Dornei

Final de proiect Procesarea fructelor de pădure prin intermediul surselor de energie regenerabilă și nepoluantă Proiectul 'Întreprindere socială de procesare a fructelor de pădure folosind surse de energie regenerabilă și nepoluantă' va anunta închiderea acestuia în cadrul...

Agerpres ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook