19.09.2018

PE SCURT

  • În acest sens, el a anunțat organizarea în România, în 2018, a unui seminar privind Codul de conduită privind aspectele politico-militare ale securității.

  • Ciamba a evidențiat sprijinul României pentru activitatea OSCE și angajamentul țării noastre pentru consolidarea rolului organizației în actualul context de securitate.

  • Totodată, arată MAE, George Ciamba a menționat că România are un interes deosebit în creșterea relevanței și eficienței OSCE pe palierul soluționării conflictelor înghețate.

  • În acest context, a adresat felicitări pentru inițiativa de a organiza Conferința privind Libertatea Internetului: Rolul și Responsabilitățile Intermediarilor de internet, programată a avea loc la 13 octombrie.

12/10/17 20:30

Secretarul de stat George Ciamba s-a întâlnit cu noul secretar general OSCE

Secretarul de stat pentru afaceri bilaterale și strategice în spațiul euroatlantic, George Ciamba, a avut, joi, la Viena, întrevederi cu noul secretar general al OSCE, ambasadorul Thomas Greminger, reprezentantul OSCE pentru Libertatea Media, Harlem Desir, recent numit în...

Agerpres ·

Comunicat de presă - MAE

Întrevederile secretarului de stat George Ciamba cu reprezentanții OSCE și cu Directorul General al Agenției Internaționale pentru Energie Atomică La data de 12 octombrie 2017, secretarul de stat pentru afaceri bilaterale și strategice în spațiul euroatlantic, George Ciamba,...

Agerpres ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook