22.05.2018

  • Parlamentarul Uniunii a adăugat că trebuie cerută opinia profesioniștilor din domeniu, a organizațiilor civile și a organizațiilor care reprezintă minoritățile naționale atunci când se va elabora metodologia de aplicare a legii.

  • Legea garantează dreptul pentru toate persoanele care aparțin unei comunități naționale, de a folosi limba lor maternă în spitale și în instituțiile care prestează servicii sociale',a declarat Korodi Attila.

  • ***Modernitate și inovație în comunitățile minorităților naționale — este concluzia celei de a doua serii de dezbateri de vineri, din cadrul Congresului FUEN de la Cluj Napoca.

  • David Statnik politician german de etnie sorbă, președintele Domowina a vorbit în intervenția să despre semnificația inovațiilor în domeniul comunicării digitale: 'Suntem o minoritate națională recunoscută , drepturile noastre sunt garantate prin Constituție.

19/05/17 21:33

Comunicat de presă - UDMR

***Korodi Attila: Președintele a promulgat legea care vizează extinderea drepturilor de folosire a limbii materne în instituțiile medicale și în cele care prestează servicii sociale 'Președintele României a promulgat legea, adoptată la propunerea UDMR, vizând extinderea...

Agerpres ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook