13.08.2020

  • Graficiana ADRIANA POP (Cluj-Napoca) este marea câștigătoare a Concursului Național de Artă „Imaginile lui Enescu”, la care au participat în total 131 artiști consacrați și 49 de artiști tineri.

  • Centrul Cultural Expo Arte susține și valorifică arta vizuală sub toate formele ei și talentul și creativitatea artiștilor români”- spune Mihaela Păun, directorul Centrului Cultural Expo Arte.

  • Artiștii au putut să opteze să fie inspirați de Impresii din copilărie, Sonata pentru vioară și pian, Uvertura ”Vox Maris”, Suita nr. 3 pentru orchestră – „Săteasca”, Suita nr. 2 pentru pian,Suita nr.

  • Notarea din partea juriului muzical a fost realizată pentru 30 de lucrări finaliste, selectate din totalul de 180 de lucrări depuse, validate de o comisie de specialitate formată din prof.univ.dr.

06/09/19 19:55

Concursul Național de Artă “Imaginile lui Enescu” și-a desemnat câștigătorii

Graficiana ADRIANA POP (Cluj-Napoca) este marea câștigătoare a Concursului Național de Artă „Imaginile lui Enescu”, la care au participat în total 131 artiști consacrați și 49 de artiști tineri. Lucrarea clasată pe primul loc este Suita nr.3 pentru pian și a întrunit cele...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook