22.03.2019

  • Proiectul a fost implementat de Organizația Umanitară CONCORDIA în parteneriat cu Kardinal König Haus Bildungszentrum der Jesuiten und der Caritas gemeinnützige Ges.m.b.H. din Austria și CONCORDIA Bulgaria.

  • Proiectul „Personal specializat pentru servicii sociale de calitate în Europa de Est“s-a desfășurat pe o perioadă de doi ani, valoarea finanțării obținute prin Programul Uniunii Europene ERASMUS+ fiind de 78.930 EUR.

  • Proiectele organizației Concordia România se derulează în București, Ploiești și Ariceștii Rahtivani, Județul Prahova, și se adresează unui număr de 2.000 de persoane în fiecare an.

  • Din 1967, cunoscut sub numele Centrul de Educație Socială și, din 1999, cu denumirea comercială de Kardinal König Haus, centrul oferă o gamă largă de cursuri, prelegeri și seminarii.

14/09/18 15:29

Conferința finală a Proiectului „Personal specializat pentru servicii sociale de calitate în Europa de Est“ la București

Au avut loc dezbateri cu privire la politicile publice în sprijinul profesionalizării serviciilor sociale din România, standardele europene în managementul social, provocările furnizorilor de servicii sociale din România în dezvoltarea resurselor umane și impactul formării...

RFI ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook