15.08.2020

  • Asociaţia Societăţilor de Service Auto Independente pune accentul pe necesitatea intervenţiei Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) pentru respectarea prevederilor legale de către toate companiile de asigurări autorizate să funcţioneze pe piaţă.

  • Practicile ilegale ale acestui asigurător sunt dovedite chiar de propriile documente interne care au fost publicate în mass-media, a declarat preşedintele ASSAI, Dan Barbu, citat în comunicat.

  • Rolul ASF nu este să închidă ochii când Euroins încalcă flagrant dispoziţiile Legii nr. 132/2017 şi prejudiciază întreaga piaţă a asigurărilor, clienţii asiguraţi şi piaţa de reparaţii auto.

  • Asigurătorul are numeroase metode ilegale de a tergiversa achitarea despăgubirilor, care încalcă prevederile legislaţiei în vigoare.

14/01/20 18:16

Conflict între Euroins și service-urile auto din cauza polițelor RCA

Activitatea service-urilor auto este grav afectată de distorsiunile de pe piaţa asigurărilor, în condiţiile în care Euroins tergiversează nejustificat decontarea reparaţiilor, în pofida reglementărilor legale în vigoare, se arată într-un comunicat al Asociaţiei Societăţilor...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook